Amazon Deals

Sunday, July 18, 2010

Asas Fotography

salam

kali ni aku just nak kongsikan ilmu basic fotografi ngn kau orang. member aku ada wat note pasal basic ambik gambar. aku dah mintak kebenaran dia dah nak sebarkan benda ni. so aku link kan la nota yang dia buat tu kat blog aku ni. dia pun bagi lampu hijau.

kepada member2 yang baru nak blajar main kamera macam aku, selamat study la nota ni. banyak guna.

thanks shutterzgraffix sebb effort hasilkan nota yang sangat berguna ini.

ni link dia

http://www.scribd.com/full/34325165?access_key=key-21ci1qrdks8un4tn3eu0

check it out

1 comment:

  1. Copy jgn tak copy... sila sebarkan ilmu yang berguna tu,... hehehe... sama2 kita memanfaatkan ilmu...

    ReplyDelete