Amazon Deals

Wednesday, July 7, 2010

World Cup 2010 Stylo Bag


yang ni punye pasukan idaman aku. aku tak jadi nak beli sebb jersey aku dah beli



m

memang meletup la design beg ni. pakai pun puashati




salam


aku ada bag semperna world cup 2010.aku beli satu je, netherland punye. aku beli online. berbaloi jugak la. aku nak kongsi ngn korang la bag2 tu. ni ada beberapa design bag. terasa la happening sikit bila ada barangan piala dunia ni.

kalau nak beli pun boleh, inform aku je.

check it out

salam


No comments:

Post a Comment