Amazon Deals

Saturday, July 3, 2010

Nasyid

salam

arini 3 july 2010 budak ofis aku ada 2 group g ke pertandingan nasyid peringkat perkis hasil. diorang menang saringan itu hari.sekarang diaorang g brentap untuk jadi juara. sume ada 6 group la.

apa yang aku nak tulis kat sini kan, diaorang punye semangat dan preparation tu buleh puji la. latihan yang diaorang lakukan pun tahap kaw2 punye la. aku harap sangat la group ofis aku ni satu menang juara dan satu lagi dapat no. 2 la. aku memang mengharap giler la.

g-mie, hilmi, nasa dan kamal. good luck.

arini jugak kul 10.00 mlm aku layan germany vs argentina. minit ke 3 menunjukkan germany nak menang dah.dalan kul 11.30, aku terima sms memaklumkan geng2 nasyid ofis aku menang jadi johan. dalam kul 11.50 pulak germany menang 4-0. puahati rasa arini. apa yang aku teka banyak betul.

apapun aku nak terangkan kat sini, preparation, planning and manage adlah penting. sume tu aku takde sangat. aku tengok orang keliling aku je. takde kemenangan nak datang ngn mudah.

tahniah al wasilah (team nasyid ofis aku) dan tahniah germany (team bakal menang world cup 2010)

check it out

salam

No comments:

Post a Comment