Amazon Deals

Sunday, June 20, 2010

gentlement....start your engine

salam.........

itali vs new zealand skrg dah nk masuk minit ke 70. itali 1, new zealand pun 1. dah mula boring dah nak layan world cup skrg sebb banyak team yang power2 dah kalah.
aku biasa la, kalau liga m, aku sokong kelantan coz aku org kelantan. 'red worriors'. kalau epl, mestilah MUFC,'red devil' dan kalau world cup ni, aku sokong german la. first main menang 4-0, second main kalah 0-1. hope next ni dia menang la dapat masuk next round.

jujurnya aku ni baru je tahu wat blog ni. isteri aku yang ajar buat. dia dah ada lama dah.sonok lak nampak orang ada blog.boleh tulis menulis kalau ada masa free. aku buat pun ni sebb aku ada objektif aku sendiri.aku wat ni nak hebahkan pada kawan2 yang punyai minat fotografer.aku ni baru je 2 bulan berjinak2 dengan kamera.boleh la skrg nak amik gambar cantik.compare ngn dulu, main ambik je.skrg dah tahu la apa itu gambar sebenarnya.

aku nak belajar dan berkongsi hobi dengan kawan2 yang sudi ajar aku la.selain tu aku nak isi la gambar2 menarik untuk dikongsi.hobi di sini means amik2 gambar la. disini jugak aku ingin berterima kasih la jugak kat mamat2 yang dah ajar aku pasal fotografer ni. diaorang ialah jay, usop, shafie, dan shamscharger(diaorang baca blog ni diaorang tahu la aku ni memang hargai ilmu yang diajarnye)

untuk pengenalan dan first touch aku kat blog yang belum pasti tahan berapa lama dan aktif sampai bila, aku rasa dah cukup la.banyak2 kan nanti kate orang hangat diawalan saje.

so, check it out................

salam

2 comments:

  1. Salam...

    HAhahahaaa.....ok bro.....belajar dan berkongsi ilmu.... dgn saya no problem punya.....

    ReplyDelete
  2. Caya soh, blogger baru..
    Aku pun lama tak blogging soh,harap lepas lebih banyak menulis la.
    ps: baik ko sokong Holland je, tak pun sokong Netherland, atau Dutch ke.....

    http://mind-rezduan.blogspot.com

    ReplyDelete